Finsk minimalism till slitet trä

finsk ruffighet 620x380

finsk ruffighet 620x380

Vi visade detta badrum tidigare i december förra året, men nu kom vi över fler bilder via bloggen Planete Deco och ville även visa resten!

Detta minimalism badrum finns i ett pre-fabhus ritat av finska designern Ulla Koskinen utanför Helsingfors för en stort finskt husföretag. Det som slår är att detta verkligen förändrar hur vi är vana att se pre-fab-hus som standard och trista. Här andas hela huset underbara material och enkelhet som tydligt skriker Finland. Vackrare är det svårt att få till!

Det vi föll för främst i detta badrum är den grova bänken på vilket det moderna tvättstället står på. Finsk ruffhet mot vitt porslin kan nästan inte bli snyggare än här!

Önskar du göra liknande själv så bygg av furu som du skurar med vitsåpa och sen lägger hårdvax på. Här gör det inte så mycket om det slår sig något och ytan inte blir perfekt, nästa bara bättre att ge trät slitet liv.

Kika gärna på resten av huset också, det är en underbar helhet som visar hur badrummet naturligt smälter in i resten av hemmet.

Foto av Morten Holtum via norska Bohemian sense.

.

.

.

.

.

.

Exit mobile version