Greige – färgen som trenden älskar!

Badrumsinspiration - badrum inspiration greige color hamptons photo srgambrel badrumsdrommar

badrum inspiration greige color hamptons photo srgambrel badrumsdrommar

Beige + Grey = Greige! Den gyllene medelvägen – perfekt för dig som vill ha lite färg, ljust och lite varmare än grått, men inte lika gult som beige. Kanske är Greige någon färg för dig att välja till ditt nya badrum?

I detta Southamptonsbadrum är det fint att den går till brösthöjd och sedan över till vitt. Kan också vara jättefint att fortsätta med samma plattstorlek men i vitt ända upp till taket. Storleken är 10×20 cm och gillas av de flesta då den passar i nästan alla typer av stilar.

Kombinationen mellan färgen och det vita med inslag av en varmare marmorsort får hela rummet att harmonisera i mjuka toner.

Här skulle ingen annat material är vanliga kromade blandararmaturer passa in. Här behövs ingen ljusterapi när solen visar sig från sin bästa sida. Tänk att få ligga i detta inbyggda badkar och bara njuta av ljuset.

Fint med de lite skira vita rullgardinerna i varje fönster som dämpar lite av de direkta solstrålarna men ändå låter ljuset komma in.

TIPS! Vill du inte ha gardiner funkar frostad plast minst lika bra att använda så släpper du in ljuset fint men stoppar insynen.

Foto av S.R. Gambrel.

Exit mobile version