Slitet och vackert är helrätt i badrum

lonny badrum 620x380

lonny badrum 620x380

På tal om skapa slitna och romantiska badrum – detta underbart slitna badrummet hittade vi för en tid sen och föll för badkaret. Så opretentiöst enkelt skapat badrum att charmen inte går att ta miste på!

Badrum som detta, där det fått genuina detaljer håller i många år.  Här är sekelskifteskänslan skapad med de enkelt tidlösa plattorna i roliga format. För oavsett hur gammalt och slitet det blir så är det fortfarande fint i grunden för charmen bara ökar.

Handgjorda plattor i rektangulära format med halvförband är något som har blivit extremt populärt på senare tid. Mycket för att inredningen i våra hem blivit allt mer lantligt slitet med en touch av Parisdrömskt där man i stilen strävan tillbaka till kärnan av det genuina.

“Fake it ’til you make it” är röda tråden i många butiker, bagerier och hem som vill skapa en historia utan att sticka ut för mycket. Här är även hexagonformatet väldigt populär som ni säker har förstått om ni följer vår blogg. Sen åter igen tavlor i badrummet, lite extra kul att det lilla fönstret ovanför badkaret blir snygg kamouflerat som ytterligare en tavla på väggen!

Visst är det ombonat? Det tycker iallafall vi.

Bilder från Lonny Magazine.

Exit mobile version