Mörk badrumsmöbel är helrätt!

Badrumsinspiration - badrum inspiration mork bla badrumsmobel massing holstbrothers 3

badrum inspiration mork bla badrumsmobel massing holstbrothers 3

Det roligaste med badrum är alla möjligheter som finns i detta härliga rum. Möjligheterna är oändliga och det är otroligt eggande för fantasin samtidigt som det också kan lamslå en i alla beslut och val som kommer till. Därför tycker vi det är viktigt att se badrum som vilket rum som helst i hemmet.

Börja med att fokusera på grunden och addera därefter blickfång som blir det där speciella som drar till sig ögat. I detta badrum, ritat av Holst Brothers, är det mörk badrumsmöbel som sätter tonen på hela badrummet!

Här är det badrumsmöbel som är i blickfånget med sin mörka svartblå färg. Inte bara trendigt (se vår trendspaning här) utan också enkelt sätt att omvandla badrummet snabbt. Att lämna in badrumsmöbler på lackering är inte särskilt dyrt och kan t.o.m. förlänga möblernas livslängd då det förseglat ytterligare ytan för fukt. Ett stort plus är dessutom, förutom återanvändningen, att du lika enkelt kan gå tillbaka till tryggt vitt när/om du tröttnar!

I detta badrum följer badrumsgolvet upp den mörka svartblå nyansen i marockanskt mönstrade klinkersplattor. Enhetligt och enkelt på samma gång då väggarna är vita och neutrala till de bägge blickfången.

Hur snyggt är det inte att plocka in varma mässingen till det vita och svartblå? Den runda spegeln är rätt liten men ger ett charmigt intryck med sin djupa mässingram. Du kan med fördel numera också blanda metallerna och skapa en mer eklektisk känsla som inte respekterar reglerna men ger karaktär.

Tips! Osäker på var du hittar snygga beslag till badrumsmöbler? Tänk utanför boxen och kika inom kökssortiment, garderobssortiment och inte minst åk till ett byggvaruhus och leta där. Men se till att ha tiden – det är rätt mycket att plöja igenom!

Eller varför inte göra som ena halvan (Noemi) av Badrumsdrömmar gjort – köp snygga beslag på loppis när du hittar sådana! Oavsett om du har badrumsmöbeln redan eller funderar på att köpa, kan man aldrig ha för många snygga detaljer på lager hemma.

Foto av Holst Brothers via Houzz.

Exit mobile version