Badrum i plywood

Badrumsinspiration - badrum inspiration plywood mwworks canyon barn badrumsdrommar

badrum inspiration plywood mwworks canyon barn badrumsdrommar

Här kommer ett inlägg som verkligen kickar igång badrumsdrömmarna idag! Denna fantastiska ombyggda lada är inte bara minutiöst renoverad utan även har all charm bevarats perfekt. Den ligger inte helt oväntat i USA, närmare bestämt delstaten Washington, och flörtar tydligt med nästan mormonsk enkelhet (eller som stilen faktiskt heter, Shakerstil*). Allt är genuint och t.o.m. tallarna ser perfekta ut i bakgrunden.

Plywood har kommit stark som material igen. Förr var det ett relativt bespottat material som var billigt och dög bara för byggnation som inte syntes utåt. Nu har det fått en nyfödsel och vips ser vi det överallt senaste åren och nu även förekommer i badrum.

Badrum är lada är nog en dröm för många, men däremot är vi lite osäkra på hur plywood funkar i våtrumssynpunkt. Om du använder det på samma sätt som träpanel borde användningen bli lättare att förstå. Lackera och/eller måla lämpligt är ett måste, men vi får återkommer på den punkten när vi vet mer om nivån som är godkänd.

Till dess tycker vi du ska inspireras av detta material och plocka in det som detaljer på toaletten eller badrummet. Kanske som förvaringslådor eller hyllor. Ådringen är på samma gång modern som klassiskt enkel så avfyrningsområdena är många.

Ha en fin söndag!

 

* En stil som fått sitt namn från en annan religiös frikyrkorörelse, Shakers, med rötter i England.

Foto från M+W works och Honor Awards. Större bilder finns även på Interior design.

Exit mobile version