Bygg din egen badrumsmöbel!

Vi tänkte börja vecka med att visa lite nya banor man kan tänka i till badrummet. Först ut är denna fantastiska idé att låta träbockar och en skiva få agera möbel för tvättställ i badrummet. Nu när våren kommer, om det nu kan sluta snöa, och med den massor av loppisar som dyker upp i varje hörn vill vi passa på att visa lite alternativa möbellösningar.

För var om inte just där på loppisen kan man hitta gamla bockar och en träskiva med patina som ger den där snygga gråaktiga färgen som är så underbar? Det enda som behövs är stora ögon och letarlust, för en tjock plånbok är ofta inget man behöver tänka på när man fyndar bland andras kasserade föremål.

Här har man använt en pigg gul färg på porslinskålen som blir så snygg mot den “ruffa” skivytan. Just färgat porslin är lite svårt att hitta, men det går att hitta. Finns både i kompositmaterial som liknar betong men nu också allt mer i porslin. Plocka upp även en vacker färg på väggen eller kakla i matchande stil. Enkelt och snyggt till både gästtoaletten och till torpet.

Tips! Om du vill köpa nya bockar och bordskiva men ändå få de att se gamla ut, så kan du stryka på ett järnvitriolrecept som ger den vackra nyansen som blir från väder och vind.

Foto från Living etc via Anna gillar.

Exit mobile version