Mjuka kontraster i litet badrum

badrumsinspiration litet badrum tvattpelare alexander white badrumsdrommar feature

badrumsinspiration litet badrum tvattpelare alexander white badrumsdrommar feature

Vi tänkte börja vecka med att visa litet badrum som är värt att inspireras av – flest förfrågningar från er har just varit på hur man kan få små rum att “bli större” och hur de kan pusslas ihop till att rymma “vardagen”.

Små badrum kan ibland sätta stopp på fantasin för det känns som omöjlig uppgift att få ihop och att det inte kan bli bra. Egentligen är det inte alls omöjligt utan kräver bara ett annat tänk och planering. Med små badrum måste du lägga ner hela tankeverksamheten för att få in alla delar som behövs behövs utan att det blir opraktiskt och helt smaklöst. Små badrum, små problem – stora badrum, stora problem kan kanske vara värt att ha i huvudet?

Vita 15×15 med en ljus fog tillsammans med lite varmare grå klinkers på golvet är stilrent och fräscht intryck. Men att även lyfta upp golvet på vissa väggar och turkos mosaikaccent på golvet, som även gör fallet centrerat i den lilla duschen, gör badrummet lite intressantare. Det är inte lätt att få till större klinkersplattor i små badrum, men om du absolut vill ha det så är det perfekt att använda mosaik just i duschdelen. Hör med din hantverkare för att se vad som är bäst för just ditt badrum!

Rostfri tvättmaskin och torktumlare som matchar nyansmässigt med den grå klinkersen är också en snygg detalj som är värt att tänka på. Även  den tuffa plåthyllan för småförvaringen och toalettrullarna följer kromet i stil. Här har man tänkt på det som annars gärna blir stående på golvet eller så långt bort att det gärna glöms bort till dess att t.ex. sista rullen tagit slut.  Spegeln är som pricken över i:et i ett lite badrum, så glöm inte bort den!

Bilder av Alexander White via Idéverkstan

Exit mobile version