En maffig spegel är alltid rätt!

Badrumsinspiration - rustikt badrum inspiration guldspegel Livingetc Housetohome foto Paul Massey badrumsdrommar feature

rustikt badrum inspiration guldspegel Livingetc Housetohome foto Paul Massey badrumsdrommar feature

Vi har här på Badrumsdrömmar nu visat över 450 olika badrum i alla möjliga stilar. Trender som kommer och går, detaljer som är mer populära än andra och materialval som får mer kärlek än andra. En sak som vi i allt detta tycker lite extra om att göra är att se tillbaka på badrum som har några år på nacken och se hur de stått emot tidens tand och trend.

Detta badrum i Burgundy, Frankrike, är byggt för ett antal år sen – kanske för en 10 år sen? Och det visar att enkelhet alltid håller över tid!

Detta badrum finns i en vacker ombyggd lada med all den charm som finns i det. Husets historia har respekterats samtidigt som en modern twist lagts till.

Här är materialvalen kanske inte det första vi tänker på i Sverige som “gammaldags” men de funkar ändå. Golvet är i plank – här skulle vi lagt träklinkers istället och duschhörnans golv är i betong. Tvättställen är ställda på en tung platstjuten betongbänk och ovanför en pampig och nästan kitchig guldspegel.

Visst är det något med maffig guldspegel som på något sätt alltid funkar?

Mixen av materialvalen knyts ihop tack vare de vita putsade väggarna och trägolvet. Det gör att även material som betong mjukas upp och känns passande. För hade badrummet också fått kaklade väggar så hade betongdelen känts mycket hårdare än det uppfattas nu.

Något att ha i åtanke om du vill skapa ett badrum som håller över tid – välj en “tråkigt” material som tål att åldras trots att det i stunden känns för intetsägande!

Nedan ser du resten av huset med dess vackra takstolar och detaljer.

Foto av House to Home.

SaveSave

SaveSaveSaveSaveSaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSaveSaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSaveSaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

Exit mobile version