Badrum på Story Hotel

The Bathroom

The Bathroom

För dig som bor i Stockholm har du kanske tagit en drink på AW:n på Story Hotel eller kanske ätit en lunch på deras mycket mysiga innegård, men visste du att rummens inredning är minst (och inte mer) värda att se och inspireras av? Inte minst badrum på Story hotel såklart…

Inredningen på Story Hotel är inspirerad av slitna New York-restauranger och chica bohemiska hotell i Paris, blandat med andan hos progressiva musiker och konstnärer som levde i byggnaden tidigare. Ungdomligt men ändå en känsla av det gamla befinner sig på en av Stockholms häftigaste hotell designas av Koncept sthlm. Mixen mellan de olika materialen och stilarna är så fint kombinerat att suget för att få checka in bara för att få kolla in inredningen är stor!

Hela hotellets inredning är ett enda plockepinn skapat av någon med ytterst petig fingerkänsla. T.ex. är mässing och krom tillsammans, verkligen ingen dum kombination – det gäller bara att gör det med lite attityd.

Badrummen har vackra handdrejade keramikskålar i marockans stil och speglarnas strama stil skapar en eklektiskt elegans som vi tror flera badrum skulle lätt kunna lyftas med.

Likaså är de perfekt exempel på hur du kan blanda kakel och slammade väggar på olika sätt. Kolla in bilderna för att upptäcka hur varierande och olika de olika rummen är med hjälp av små färgförändringar och detaljer.

Vilket rum skulle passa in på just dig?

Bilder från Story Hotel.

Exit mobile version