Marockanskt med touch av Paris i badet

Den här årstiden längtar vi efter en touch av marockanskt med klara färger i turkos som i blå himmel och glasklart vatten. Detta badrum har fått en fin kombination av olika stilar. Vita enkla målade väggar och moderna blandararmaturer som går i raka linjer blandas med ruffa, snirkliga och flerfärgade detaljerna såsom speglar och dörrar. Kontraster mellan olika stilar kan vara hur snyggt som helst!

Vill du använda dig av kakelplattor istället? Vita matta storformatiga plattor med sågade kanter och en vit fog får lite samma effekt som dom målade väggarna.  För att få den vita fogen att hålla sig vit och fräsch längre rekommenderas att impregnera. Den ger en skyddande yta som gör att smutsen inte kan tränga ner lika lätt och därmed enklare att göras ren.

Tips! Kika in hos vissa butiker som har större vintagemöbler som skulle passa den här stilen utmärkt. Även vissa lampleverantörer har kommit med kristallkronor som är badrumsgodkända. Önskar du mer färgprismor så kan du använda en äldre kristallkrona med enbart ljus i också.

Ritat av Josephine Interior Design via Trendland.

Exit mobile version