Betongväggar med våtrumstapet!

badrum inspiration wallanddeco våtrumstapet Dancing Curtains badrumsdrömmar

badrum inspiration wallanddeco våtrumstapet Dancing Curtains badrumsdrömmar

För ungefär 1,5 år sen skrev vi om underbar våtrumstapet från Wall & Deco och blir helt betagna. Nu har de släppt ytterligare nyheter under gångna året som verkligen gör oss imponerade. Stilrent, uppdaterat och modernt – alla tre ord som verkligen inte brukar förknippas med något så “trist” som våtrumstapet.

Men då har du inte sett betongväggarna deras våtrumstapet ger illusion av eller de övriga mönstren som verkligen kickar igång vår fantasi!

Dechire & Dharma Style
New Romantic
Mon Soleil

Sist vi skrev om Wall & Deco undrade vi när svenska leverantörer och tillverkare av våtrumstapeter kommer släppa liknande kollektioner. Helt enkelt NÄR kommer de förstå vad vi faktiskt vill ha i badrummet?

Vi tycker det är hög tid att damma av hur vi ser på badrummets väggar och få in lite nytt tänk. För hur härligt (och häftigt!) vore det inte att få se vackra och inspirerande väggar där det idag sitter deprimerande våtrumstapet i badrum? Från bortglömda sommarstugor till sjukhus, äldreomsorg och dagis. Alla möjligheter av mönster, färger och intryck som istället skulle kunna skapas är hisnande tycker vi. Vi håller tummarna för att det ska ske.

Till dess tänker vi drömma oss bort till våra egna badrum där vi vill ha denna underbara betongliknande vägg av Dancing Curtains eller varför inte Mon Soleil med sin griffeltavelritade gardin på landet.

Dancing Curtains & Medusae

I Sverige hittar du Wall & Decos sortiment via Storey Interior som är agenturen och tar in sortimentet på beställning.

Foton från Wall and Deco.

Exit mobile version