Säg hejdå till tråkiga våtrumstapeter!

Vi har länge, och har fortfarande, bilden av att våtrumstapeter är inte så kul. Det är förknippat med 1980-tals badrummet i aprikost med någon spräcklig våtrumstapet i milda färger som nu börjar släppa i kanterna och se ofräsch ut. Fördomar? Njae.

Det finns idag betydligt roligare våtrumstapeter att välja på och du behöver inte ta den som ser ut som åderbråck med fejkade plattmönster. Men om sanningen ska fram så är även de nya våtrumstaperna som lanseras idag på svenska marknade ingen vi jublar över även fast de är uppdaterade.

Det är som att våtrumstapeter och våtrumsmattor lever i en parallellvärld där de är förpassade till att ständigt vara den “billiga kusinen”.

Den här idén att våtrumstapeter ska efterlikna kakel känns extremt förlegen nu när kakel & klinker i stort sett är billigare många gånger att köpa. Förvisso krävs tätskikt och annat förarbete men att ständigt se våtrumstapeter som budgetalternativ är så tråkigt när vi ser alla möjligheter som finns!

Så gissa då om vi blev glada när vi hittade dessa från Wall & Deco!

Det är ett italienskt företag som förstått grejjen. Att kunder vill ha lika vågade våtrumstapeter som vanliga tapeter. Därför älskar vi lite extra hur Wall & Deco tagit fram produkter som är snygga, moderna, roliga och coola för badrum 2010-talet. Nu vill vi se flera badrum som vågar ta in dessa stormönster i badrummet!

I Sverige hittar du Wall & Decos sortiment via Storey Interior. Kika också in på sidan för att se hela deras sortiment. Vad säger du? Skulle du våga?

Bilder från Wall and Deco via Interiorator.

Exit mobile version