Badrum med betongbadkar

Betong är ett material som vi aldrig tröttnar på att skapa med. Bänkskivor, hyllor och badkar kan bli så fantastiskt snygga med den råa flammiga ytan som skänker en levande känsla, trots det är ett så dött material som det bara kan bli. Här har de gått steget längre och gjutit ett betongbadkar som centerpiece!

Vem skulle inte vela krypa ner i detta betongbadkar bara för att få känna hur det känns? Sen att det är en gasbrasas placerad alldeles intill gör det inte mindre intressant. Här får konsten ta stor plats och sätter stämningen och stilen i badrummet. Perfekt med punktbelysningen för att betona delar, och dölja fokus från andra, i rummet.

Vi tycker förra ägarna skapat en imponerande rymd utav ett ganska svårmöblerat badrum, utifrån planritningen. Platsbyggda skåp, som inte är allt för djupa, och betongskiva med nedsänkt tvättställ gör att möbeln inta bara passar in utan även använder maximalt av badrummets förutsättningar. Här har verkligen begränsningarna sporrat fantasin till att våga skapa något eget.

Hoppas ni har en fin dag!

Foto på Nybrogatan 2 från Lagerlinds.

Exit mobile version