Fiskbensmönster i vitt badrum

Detta lyxiga vita badrum är egentligen väldigt enkelt men med mixad fiskbensmönster i natursten som sätter hela prägeln i badrummet. Perfekt lösning för dig som har ett badrum enbart i vita plattor och vill ha något som gör det där lilla extra, något som bryter av.

Polerade plattor får ljuset att studsa och ger därför en hårdare känsla jämfört med om du skulle välja en matt plattor. Färgerna och mönstret får ett djup och upplevs därför intensivare. Du får även känslan av att rummet har mer rymd p.g.a av reflektionerna.

Det enda som kan vara lite negativt är halkrisken ökar i och mer blankheten och storleken. Ja, tyvärr så är det så att det kan bli halt om du kliver ur lite hastigt med blöta fötter på stora blanka plattor. Ett bra knep är då att välja en mindre storlek, om du vill undvika det, som ger dig fler fogar och mer friktion som dämpar halkrisken. Då är fiskbensmönster en bra lösning där du får in fogar utan att storleken blir för liten på plattan.

Ett annat alternativ kan vara att som här bygga en snygg sittdel i duschen där du kan sätta dig ner med en handduk och torka upp innan du ger dig ut ur duschen. Eller varför inte bara sitta och njuta av lugnet innan vardagen rivstartar utanför badrummets väggar.

Bild från Christina Murphy Interiors via Decorpad.

 

Exit mobile version