Badrumsnyheter #8 2019

Badrumsnyheter #8 2019 - Badrumsdrömmar

Slutet på september släppte flera färgleverantörer sina nya färgpaletter och med det är årets trenderfärger igång. Alla färger blir såklart inte succé, men tillsammans ger de en tydlig fingervisning om vad som är på gång i kulörväg. Med andra ord ett perfekt tillfälle att inspireras lite extra och kanske ge badrummet en quick-fix i form av färg. Sen har även flera nya badrumsmöbler visats och andra snygga detaljer som är väl värda att spana in.

Här är månadens utvalda badrumsnyheter jag tycker du ska kika lite extra på!

Klicka för att se större bilder.


Badrumsnyheter #8 2019

Vanitas Studio är nytt svenskt premium badrumsmärke

För en tid sen lanserades Vanitas Studio, ett nytt svenskt märken inom premium badrumsmöbler. Stilen är internationellt elegant och bakom märket står inredaren Joanna Lavén.

Mer info här hos Vanitas Studio.


Tarkett släpper nya kollektioner för badrum

Nyligen släppte Tarkett kollektionerna IQ Surface och IQ Megalit som är våtrumsmattor i mönster som påminner om mineraler. Golven har tålig iQ PUR-yta och är återvinningsbara när golvet är dags att byta ut. Finns i flera färgställningar.

Tidigare i år släppta Tarkett även våtrumskollektionen Aquarelle med mönster av marmor och betong. Finns även med blommönster m.m.

Mer info här hos Tarkett.


INR släpper Black Edition

Sedan 2017 har INR erbjudit flera av sina produkter med detaljer i svart finish. Nu släpper de även duschhörnorna LINC Angel och LINC Niagara med profiler och grepp i samma finish. För möbler finns nu också Black Velvet (NCS S 8000-N).

Mer info här hos Pappelina.


Jotun Lady släpper kulörerna för 2020

Jotun släppte sin tolkning av tendenser i samhället i form av 12 ny kulörer – “Var och en av färgerna har en tydlig karaktär, sin egen personlighet och de skapar helt unika atmosfärer.”

Stylat bilderna har designparet Kråkvik & D´Orazio gjort denna gång.

Mer info här hos Jotun.


Farrow & Ball släpper nya kulörpaletten Color by Nature

I samarbete med The Natural History Museum i London har Farrow & Ball tagit fram nya kulörpaletten Color by Nature bestående av 16 nya kulörer. Den ska ha tagit över 20 år att ta fram och är inspirerad av Werner’s Nomenclature of Colours (en bok som klassificerar färger i naturen och som Charles Darwin använde för sina fynd på 1830-talet).

Mer info här hos Farrow & Ball.


… till sist så har Alcro släppt sina hållbara kulörfavoriter i ad.2020

I år släpper Alcro sin jubileumskollektion ad.2020 med 20st kulörfavoriter genom åren. Samtliga med målet att vara tidlösa och hållbara – t.ex. kulören Cappuccino som nu åter kommer tillbaka. Bilderna är stylade av Therese Sennerholt.

Mer info här hos Alcro.


Foton från respektive leverantör.

.

Exit mobile version