I Mimmi Staaf värld blir grått till färg

badrumsinspiration gratt badrum standardbadrum synsliga ror utanpaliggande ror fantastic frank styling mimmi staaf badrumsdrommar

Om du tillhör skaran som älskar inredning, fina detaljer och milda men ändå starka färger får du inte missa Mimmi Staaf! Hon är möbelmakare, tapetserare och driver butik i Midsommarkransen, Stockholm, med underbart sortiment.

Precis när vi hade startat Badrumsdrömmar råkade vi av en slump passera henne söta butik och vi föll pladask. Inte bara för henne som person, men även för hela idén med återanvändning och personliga touchen hon visade upp på de få kvm butiken var. Nu har butiken vuxit ur gamla lokalen och flyttat ihop med verkstaden en gata bort där hon går från klarhet till klarhet.

En duktig stylist lyfter tråkigt badrum

Nu senast såg vi att mäklaren Fantastic Frank bjudit in Mimmi Staaf till att styla en av deras lägenheter innan försäljning. En klar bonus för firman att få ha henne tycker vi då hon även tillför en personlighet i stylingen.

Såklart scrollade vi snabbt igenom bilderna till badrummet – allt annat för oss är bara strötid i väntan på BADRUMMET. Det var enkelt och rätt trist. Anspråkslöst på något sätt. Krutet var inte lagt där av ägarna kan man säga. Så just därför gillar vi den enkla styling Mimmi Staaf gjort med jordfärgerna, naturmaterialet och enkelheten.

Ett bra exempel på hur du enkelt och snabbt lyfter ett badrum med favoritsaker!

Lyft badrumskänslan med snygga detaljer

Här ser du hur en snygg tvättkorg och fina handdukar från Ferm Living och stilrena skönhetsprodukter från L:a Bruket kan göra skillnad. Rummet ges karaktär och det gråa golvet och väggen mjukas upp. Enklare går det knappast att få men ombonat är det.

Sist men inte minst kika på vardagsrummet och där hittar ni flera saker du kan plocka in i badrummet!

Foto från Fantastic Frank.

Exit mobile version