Våga färg i badrum!

Badrumsinspiration - turkos mosaik i stort badrum med fristående badkar

Det är inte alltid man vågar gå på med massa färg i badrum som här. Det vanligaste är kanske att man väljer en färg (eller mer korrekt är nog att säga en “nyans av grått”) på golvet och sen plocka upp samma platta i en pelare eller sektion i duschen. Ett populärt sätt att skapa lite lagom mycket i badrummet sådär så man inte ska tröttna är något vi svenskar föredrar i våra badrum.

Dela upp badrum i sektioner

Så om du inte känner för att skapa ett badrum identiskt med grannens, kan du våga ta ut svängarna lite och dela upp badrummet i sektioner som blir till olika rum i rummet (vi vet att vi tjatat om det lite på sistone men det är så snyggt med annat tänk). Särskilt perfekt är det om du har stora ytor som i detta badrum och känns modernare och inte så halvdant som det gärna annars kan bli när man har stort badrum!

Ni vet ju vad man säger? Små badrum, små problem. Stora badrum, stora problem.

I den kreativa förorten Acton i London, Storbritannien, ligger detta badrum som är designat av AndyMartinStudio. Ett gäng med både arkitekter, inredare, hantverkare och konstruktörer som har en uppsjö med prisbelönta projekt i London, Hong Kong, Los Angeles, Casablanca och Grekland.

Enda som återstår i detta badrum är att någon flyttar in och ger rummet en själ i form av handdukar, skönhetsprodukter och helt enkelt lite liv.

Kolla gärna in hela det färgglada hemmet på Flodeau. Foto av Nick Rochowski.

Exit mobile version