Ljust badrum med varm sandsten

normcph town house 620x380

normcph town house 620x380

Minimalistiskt så in i Norden! Ett underbart ljust badrum är ritat av danska Norm Architecture för ett privathem. De är kända för sin enkla formgivning och skapat många produkter inom olika områden från husgeråd till offentlig miljö och privat inredning.

Här finns inga saker som sticker ut eller något som man kan reta sig på. Vilsamt med en fin balans av färger som får oss att tänka på en solig fin strand. Självklart är det så gott som omöjligt att hålla det så här minimalistiskt under vardagen, inte minst om man är en barnfamilj, men det betyder inte att det är omöjligt att skapa ett lugn även i vardagens badrum!

Många små trix kan även få badrummet att kännas lite mer ombonat än här på bilderna. Om ni vill fortsätta på den mjuka stilen så kan man plocka in lite mörkare beige ton eller brun nyans på handdukarna och gröna växter som t. ex. kaktusar som får njuta i det solrika fönstret. Lägg till en snygg stege i naturligt trä som handdukarna kan hängas på, en stor korg för förvaring till toalettrullarna eller några tidningar för en lättillgänglig lässtund i badkaret. Helt enkelt plocka in naturen!

Men visst är det oerhört vackert att se ett badrum så enkelt som på bilderna?

Foto av Norm Architecture.

Exit mobile version