Grönt i badrum som röd tråd genom huset

Badrumsinspiration - badrum grön badrumsmöbel diy foto jonny valiant via countryliving badrumsdrommar feature

badrum grön badrumsmöbel diy foto jonny valiant via countryliving badrumsdrommar feature

I ett timmerhus i New Buffalo, Michigan USA, finns ett fint badrum i källaren. Paret Mark och Linda Heister har fått utlopp för sin kreativitet och skapat ett personligt inrett hem i en välavvägd färgpalett bestående av grönt, gult och rött. Genom att begränsa färgskalan har de skapat lättföränderligt hem där de enkelt kan byta ut de olika sakerna från rum till rum när de önskar förändring.

I badrummet har en helt vanlig gammal byrå blivit såhär snygg med hjälp av en läcker färg som denna gröna nyans. Den tjänar son perfekt förvaring för handdukar och andra badrumssaker, men är också bra avställningsyta för fint vikta handdukar, parfymflaskor och hudkrämer i snygga förpackningar.

På väggarna har de jobbat med 10×20 plattor i halvförband och 5×5 mosaik på golvet. Bägge ytorna har mörkgrå fog ger en ruff känsla som passar fint ihop med både den lantliga- men även och lätt industriella stilen i badrummet.

Extra fint är det att se hur den gröna färgen återkommer på altanen som golv! Snyggt och enhetligt.

Tips! Kanske du har nån gammal byrå eller skänk som står och skräpar i förrådet? Fram med den och bege dig till färgbutiken för färg. Köp till några knoppar i din stil och vips får du personlig prägel på i badrummet. Välj en färg som sen får sätta ton på resten av rummet är bra knep att förändra badrummet för liten slant.

Foto av Jonny Valiant för CountryLiving.

SaveSave

SaveSave

SaveSave

Exit mobile version