Skapa din egen boudoir i badrummet

badrumsinspiration boudoir badrum inspiration badkar pa sockel vikvagg rosor tapet badrumsfonster sminbord vikvagg rostapet romantiskt badrum badrumsdrommar

Romantisk dröm med krusiduller och snickarglädje. Dova jordiga pasteller som kombineras med olika mönster och massor av olika sorters blommor. Dessa boudoir och badrum är som gjorda för att tillbringa timmar i dem för massor av egentid. En fin balans mellan kaos och skönhet skapar den perfekta flykten bort från vardagens effektivitet!

Skapa denna stil genom att plocka in det oväntade i ett badrum. Stora mattor, kuddar, mönstrade morgonrockar och gardiner som går ända från tak till golv ger den där böljande och ombonade känslan. Tavlor som pryder väggarna och vackra stilleben av glasskålar, vaser och ljus. Varför inte ett vackert sminkbord också?

För att skapa själva rummet finns keramiska plattor med utseende som ger ett känsla av att det är tapetserat och därmed förstärker känslan av att det blir som ett “vanligt” rum. Lite mer pussel än ett ordinarie vitt 15×15 kaklat badrum, men det kan ibland vara värt för att få en boudoirdröm i uppfyllelse!

Tips! Kika på filmen “A Royal Affair” för ytterligare inspiration av pampigt tvättrum. Kika på vår instagram så förstår du vad vi menar…

Bilder från House to Home via Romantiska Hem.

Exit mobile version