Författarbadrummet hos Michael Cunningham

Joshua Simpson cunningham badrum 620x380

Joshua Simpson cunningham badrum 620x380

Detta är verkligen ett scenario man förväntas se i filmer om författare! Därför känns det desto mer kul att det faktiskt finns hem där badrummet är skapat för att framhäva det största intresset ägaren har – böckerna. Badrummet tillhör nämligen en av USA:s största författare Michael Cunningham, som bl.a skrivit The Hours, i New York*.

Teaken, de svarta stålreglarna i bokhyllorna och böckernas miljoner färger och ryggar gör badrummet onödigt att beskriva. Det är bara där och det är galet snyggt!

Sen gillar vi lite extra den snygga industrilampan (borde gå att hitta motsvarande för utomhusbruk som tål IP44) och att han har Totoro intill sitt skönhetsstilleben vid tvättstället. Enkelheten och lekfullheten behöver inte utesluta varandra helt enkelt!

Funderar du på att återskapa liknande badrum så föreslår vi att du sätter in rejäl ventilation så dina böcker inte absorberar för mycket fukt. Varför inte göra ditt spa i källaren till kombinerat bibliotek och badrum?

Ha en underbar helg!

* Visst känns det som alla lite speciella badrum vi visar upp kommer från denna stad?! Men de är ju så snygga! Finns det någon stad du brinner lite extra för och gärna vill se badrum från? Hör av dig till oss och berätta.

Foto av Joshua Simpson via Work in Progress.

Exit mobile version