Plåtbadkar och fyra nyanser av grått på Waiheke Island

Badrumsinspiration - badrum inspiration glasvägg sovrum badrum badkar agape patricia urquiola waiheke island retreat architect fearon hay interior penny hay badrumsdrommar feature

badrum inspiration glasvägg sovrum badrum badkar agape patricia urquiola waiheke island retreat architect fearon hay interior penny hay badrumsdrommar feature

Mörkt, hårt och mycket snyggt på Waiheke Island Retreat – här är badrummen vi inspireras av just nu. Retreatet är ritat av Fearon Hay Architects och ligger imponerande vackert placerat på ön Waiheke Island, Nya Zeeland.

Landskapet är minst sagt dramatiskt och inredningen i badrummet plockat vackert in det karga med det mjuka på detta riktigt lyxiga boendet!

Industriell känsla i detta badrummet skapas med badkaret med plåtfront (ritat av Patricia Urquiola för Agape), blandare i borstad stål och texturer i olika nyanser av grått. Speciellt vackert är det mörka träet mot alla gråtoner som skapar ett skuggspel tycker vi.

Var inte rädd för att det ska bli för mörkt – med genomtänkt belysning är inget omöjligt!

Hel glasvägg som avskiljare mellan sovrum och badrum är lyxigt och annorlunda för den som vågar. Ett litet tips om du väljer det är att även sätta upp gardin på bägge sidor om glasväggen så att både den i, och utanför badrummet kan vara privat.

Sen gillar vi lite extra hur de råa materialen såsom betong, rostfritt stål m.m. mjukas upp av småaccessoarerna och detaljerna i dessa badrum.

Mixen av shaker-inspirerade trädetaljerna blir snygg och bra komplement. Detsamma gäller även den öppna förvaringen som finns i badrumsmöbeln. Något värt att plocka upp om du gillar denna stil!

Till sist – hur vackert är inte denna plats? Se bara nedan hur naturen kommer in här. Vi vill definitivt åka till Waiheke Island en dag!

Foto av Patrick Reynolds för Fearon Hay Architectus och Penny Hay via Husligheter och Design hunter.

Exit mobile version