Badrummet på Stockholmsgatan 1E

Har du följt inredningsbloggar senaste tiden har du inte missat detta hem som är ute till försäljning på Stockholmsgatan i Göteborg. Vitt, stilrent och med respekt för husets detaljer. Vi var givetvis tvunga att spana in badrummet!

Spontant gillar vi verkligen hemmet som helhet – mycket söt pärla! Badrummet är även det stilrent och enkelt snyggt. Påminner om detta badrum vi följde nyligen. Små detaljer som nischhyllorna i glas gillar vi, men hade kanske hellre sett de satta med mässingkonsoler som sticker ut lite. Ja, vi är petiga men sen är vi badrumsnördar också.

En annan sak som är snyggt är hexagonformen till de enkla vita 15×15 plattorna. Men vi hade hellre sett samma mörka fog på golvet som på väggarna. Ett litet tips är just att tänka på att bestämma sig för en sak som ska sticka ut – golvet eller väggarna. I detta fall tycker vi de vita plattorna ska vara i fokus och då skulle harmonin vara bättre om golvet stod tillbaka lite. Formatet kommer ändå träda fram men med lugnare intryck. Som t.ex. här.

Ovan ser du ritningen över hur litet det faktiskt är och hur de lyckats skapa ett luftigt intryck på bra sätt trots begränsningarna!

Missa inte heller att spana in alla smarta platsbyggda dolda förvaringar i lägenheten. Imponerade och mycket smart.

Foto från Stadshem via Husligheter.

Exit mobile version