Svarta blandare som pricken över i:et i modernt badrum

badrumsinspiration marmor badrum gron mosaik terrazzo svarta blandare agape tvattstall gubi spegel lader justin jeanne roebert derek swalwell badrumsdrommar

Hos familjen Roebert i Melbourne, Australien finns det ett gästbadrum som knockar de flesta Master badrum. Svarta blandare är verkligen hur snyggt som helst! Färgade armaturer är något som kommer allt mer och en trend som blivit allt starkare, numera är svarta blandare lika självklara som krom i moderna badrum. Jag gillar verkligen denna enkla och snygga detalj som sätter pricken över i:et i ett badrum.

Svarta blandare som accent

Badrummet här nedan, som också tillhör familjen Roebert, är i grunden väldigt enkelt men med takduschen och badkarsblandaren i matt svart får dessa hela badrummet att lyfta till en annan nivå. Här skulle det inte alls vara samma sak om man hade valt krom istället.

Rätt färg på rätt ställe kan verkligen göra under och har större betydelse än vad man tror. Kanske är svarta blandare något att fundera på nästa gång du ska välja i blandardjungeln?

Nedan ser du matsalen och ett sovrum – hela hemmet hittar du här.

Foto av  Derek Swalwell via The Design files.

Exit mobile version