Läderhandtag på badrumsmöbler

Badrumsinspiration - badrum inspiration hemma hos tine k foto Raul Candales badrumsdrömmar feature

badrum inspiration hemma hos tine k foto Raul Candales badrumsdrömmar feature

Tine Kjeldsen mer känd som Tine K home, har skapat läderhandtag till möbler under sitt egna märke som vi tycker passar alldeles perfekt till badrumsmöbler. För du kan därmed med enkla medel ge dina badrumsmöbler en charmig och bearbetad look. Ett knep att ta till om du vill skapa förändring i badrummet snabbt!

Här i Tines egna hem, har hon valt läderhandtag i mörkt till den vita badrumsmöbeln med mörka bänkskivan. Vill du ha mer ton-i-ton så kan du med fördel låta färgen på läderhandtag följa träslagets ljus- eller mörkhet. Varför inte välja ljust läder till ljusare träslag eller mörkt slitet läder till valnöt?

Det vi tycker bäst om med naturmaterial är dess skiftningar som ger den där extra charmen genom åren. Låt läderhandtagen slitas, smörj de med jämna mellanrum och använd de i vardagen – för ju mer de slits, desto vackrare blir de!

I övrigt är det andra detaljer i detta badrum vi gillar. T.ex. snygga vägglampor som används som smyckeshängare, blir också som dekoration, och varför inte en enkel stege som handdukshängare. Allt mjukas upp ytterligare med den varma kelimmatta på golvet.

För visst andas hela badrummet lugn?

Samma handtag återkommer även i köket – snyggt och enhetligt!

Foto av Raul Candales för Elle Decor Spain och Yvonne Wilhelmsen för KK.no

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

Exit mobile version