Underbart badrum i vintagestil

Badrumsinspiration - vintage badrum i Paris med marrockanskt golv, vita fasade kakel, industriell dusch, gammeldags balndare och industrilampa

Här är ett vintage badrum som verkligen tar till vara vårt favorittips – ‘Plocka in möbler och detaljer till badrummet från resten av hemmet!’

Badrummet finns i en underbar Parisisk (förvånade?) våning och går i vacker och anspråkslös vintagestil. Lite sådär “Äsch vi bara slänge ihop allt” vilken just ger en varm och spontan känsla. Här är inte allt skapat samtidigt utan fått växa fram genom åren. Eller i alla fall känns det så utfrån bilderna. Hela hemmet hittar du här.

Sakerna i detta vintage badrum går egentligen i olika stil men det som håller alla ihop är färgskalan och de små vintagedetaljerna som skapar harmonin. Då funkar det mönstrade marockanska golvet fint ihop med rokokobenen på tvättställen och de lite hårdare svarta duschdörrarna. Likaså blir det stora tunga medicinskåpet ett coolt och fint inslag som verkligen sätter ton på detta badrum!

Apropå just medicinskåp, och medicinflaskor, hittade vi nyligen Organic Makers som vi blev lite kära i. Det är en ekologiskt skönhetsvårdsmärke baserat i Malmö som både säljer färdiga produkter – men ännu roligare – ingredienser till deras produkter så att du själv kan göra dessa hemma. Där kan du även köpa flaskor likt dessa i brunt glas. Perfekt att även hälla över dina badrumsprodukter i för ett betydligt snyggare utseende!

Mixen av vackra stilleben och ruffiga lösningar, som alla avloppsrör och vattenledningar på toaletten, är rätt befriande. Sen kan vi inte låta bli att le åt den dammiga lampan med fingeravtrycken! Det är något ändå fint att inte riktigt bry sig att orka putsa den innan en fotografering.

Foto av James Merrell via Lifestyle Etc.

SaveSave

Exit mobile version