Förfallen skönhet i badrummet

Badrumsinspiration - ruffigt badrum på Abandoned Men s Club photo by Robert Rausch The New York Times badrum toalett badrumsinspiration

I en före-detta herrklubb, som var övergiven i över 40år, har David Hurlbut skapat sig ett hem i Atlanta, USA. Huset är byggt 1909 som en social club för framgångsrika manliga affärsmän och blev sedan en klubbhem till 1960-talet då det övergavs. Nu när huset fått en ägare igen så har David valt att behålla så mycket som det är och bara renoverat det nödvändiga utan att ta bort patinan.

Något som blir väldigt tydligt i det enorma badrummet och stora toaletten som skvallrar om gågna tider. Snyggt men har du bacillskräck kanske en offentlig toalett på herrklubb inte är det “fräschaste” inspirationen du söker.

Men Badrumsdrömmar är en inspirationsblogg och detta är inspiration för oss!

Så oavsett om du råkar ha ett övergivet hus till hands eller funderar på att återskapa looken hemma – kan du andas ut. Det finns flera varianter att skapa denna look utan att tumma på tätregler eller vara begränsad. Konsulta någon av våra skickliga plattsättare på listan så kan vi lova att din slitna dröm kan gå i uppfyllelse!

Här på New York Times kan du se hela hemmet!

Foto av Robert Rausch för The New York Times via Yatzer.

Exit mobile version