Spamiljö som inspirerar även hemma

Att besöka ett spa är det nog ingen som drar sig för att göra, i alla fall inte i denna otroligt gråa period som vi är i just nu. Det kan också vara en perfekt spamiljö att inspireras av till hur du själv kan skapa ett badrum för avkoppling. Det behöver inte vara enbart vitt för att få nerverna att lugna ner sig utan det viktiga är att göra rätt materialval som harmoniseras med varandra för ett lugnt och ombonat intryck.

Detta spabadrum, om vi kan kalla det så, ligger i Sundsvall och har verkligen vågat satsat på en blandad miljö som innehåller både mönsterrika plattor och metalliska detaljer likt ett drömlikt hamam. Här har det inte sparats på krutet för att få till den härliga eklektiska mixen som genast får en att drömma sig bort och förflyttas långt bort från gråa vardagen vi har i Sverige just nu. Inspirationen har hämtats från Casablanca, Agadir och Marrakech.

Här är det extra kul att få en variation på både fristående mässingsbadkar och nedsänkta pooler som möjligheter att både vara för sig själv en stund eller dela med någon annan. Bra idé att ta vara på när du bygger en relaxavdelning hemma och planerar olika delarna!

Bilder från SPA Maskrosen inrett av ISI Inredning Som Inspirerar.

Exit mobile version