Slitna badrumsdrömmar

Badrumsinspiration - slitet badrum industriellt badrumsinspiration badrumsdrommar feature

slitet badrum industriellt badrumsinspiration badrumsdrommar feature

På senare tid har trenden även inom badrum svängt till att älska det slitna, ruffiga och råa i material och detaljer. Man kan se det som en motpol till alla modernt hårda material och stilar som varit populära länge nu. Nu vill allt fler tillbaka till det charmiga där materialen gärna får visa spår av historia!

Slitet kan vara så fint på många olika sätt. Här har vi samlat vacker bildkavalkad på otroligt fina miljöer där känslan av historia och genuinitet skapar ett intresse. Hoppas det är någon av dessa kan inspirerar er!

Visst är det fint med ett avskalat rent badrum med mörkt slitet trä som dominerar i rummet? Hårt och slitet möter mjukt och välvårdat. Stora fantastiska fönster som släpper in all dagen ljus. Har ni sådana fönster så dölj inte med några gardiner. Använd er av frostad film för att behålla ljuset och få ett perfekt insynskydd. Dessa fönster är så vackra precis som de är!

Tillhör du dem som har svårt att välja rätt nyans som du ska måla gästtoalett? En turkos nyans med en stänk av grått kan vara väldigt stilfullt och snyggt mot vit poslin.

Har du ett relativt nyrenoverat och modernt badrum som du har svårt att få en personlig touch på? En gammal rustik sliten dörr kan sätta hela prägeln snabbt! Finns flera att hitta på både loppisar och byggnadsvårdsbutiker. En skicklig snickare kan dessutom såga till dörren till önskad storlek om det skulle behövas.

Detta med en enkel träställning för placering av skål eller tvättställ är något vi ser mer och mer av. Kolla även in denna enkla idé med träbockar och en skiva som vi visade i ett tidigare inlägg.

Hoppas ni fått lite tips på hur ni kan skapa förändring med små medel! Vill du läsa mer så rekommenderar vi läsa om Wabi Sabi.

Bilder från olika länder och källor: 1) hus utanför New York via Remodelista (kika där också på resten av huset!), 2+3) via Blood and Champagne, 4) foto av Axel Vervoordt.

Exit mobile version