Litet arkitektritat badrum

Badrumsinspiration - badrum inspiration vitt15x15 gult tak badkar foto Nooks Tegnergatan 49 badrumsdrommar feature

Det är inte varje dag vi hittar ett charmigt och enkelt litet badrum som fångar vårt öga. Det här lilla badrummet finns i en etta på 28kvm i Vasastan, Stockholm, och är med på nya bostadssiten Nooks med “kanske-till-salu-objekt”.

Förra ägaren var arkitekt och alla lösningar är kreativa och inspirerande för compact living. Men vi älskar ju badrum och därför tittar vi bara på det!

Ett litet badrum behöver inte vara tråkigt! Framför allt behöver det inte heller renoveras med stor budget om du är beredd att lägga ner tid och energi på detaljerna i din planering. Små badrum har begränsningar som bekant och tar du dig förbi dessa, kommer dina idéer att blomstra.

Här är det enkelt vitt 15x15cm kakel i rak sättning och mörk fog. Golvet är klassiskt svart 10x10cm oglaserat klinker och lagt med inre raden av hålkälsplattor, d.v.s. klinkersplattor med en liten kant av “uppförsbacke” mot väggkaklet. En liten detalj som är överkurs men ändå kul att se.

Här ser du även det klassiska spegelskåpet, som också kallas Dahlénskåpet. Men bäst av allt är taket! Gult tak är ju superfint och verkligen ger badrummet en charm vi älskar!

Nedan kan du ana badrummet genom dörrspringan. Kika här för hela den lilla lägenheten som är minst lika charmig som sitt badrum!

Foto av Nooks via DI Weekend.

Exit mobile version