Viktorianskt badrum med cerise dusch

Badrumsinspiration - viktorianskt badrum inspiration hogspolande toalett Harriet Anstruther photo Richard Lewisoh badrumsdrommar feature

viktorianskt badrum inspiration hogspolande toalett Harriet Anstruther photo Richard Lewisoh badrumsdrommar feature

Hemma hos Harriet Anstruther är de strama klassiska linjer uppblandade med starka, nästan neonlika, färger som accenter. Vi gillar blandningen av stilarna som snyggt lyfter varandra här!

Cerise dusch skapad av, vad vi misstänker är LED-ljus, som man kan ställa in i önskad färg. Vore smart, och snygg, lösning att ha en vågad färg som default och sen när man faktiskt ska använda duschen ställa om till vanligt varmvitt ljus. Effekten är enkel och snabb som borde gå att kunna göra i ett redan befintligt badrum.

Vi är ju lite svaga för när badrummet är en egen sfär och just här där man går in i badrummet från walkin-closet blir det lite extra lyxigt. Om du vill återskapa detta badrum så tänk på att du måste enligt svensk krav ha en tröskel in till badrummet, men annars är det fritt fram.

Nedan är gästtoaletten i samma våning. Galen men grafiskt snygg med en storm av paisleymönster. Notera tvättstället av gammal brandmanshjälm!

Kika här för hela hemmet.

Foto av Henry Bourne och James Merrell för Stella Magazine och NY Times via Harriet Anstruther.

Exit mobile version