Badrum och spa med dressingroom

Badrumsinspiration - badrum inspiration spa dressingroom skeppargatan stockholm badrumsdrommar feature

badrum inspiration spa dressingroom skeppargatan stockholm badrumsdrommar feature

Kanske är ni som vi, lite Hemnetberoende? Själva spanar vi in lyxlägenheter och vackra hus för att drömma oss bort i deras badrum med olika stilar. Vi suger in ideér och inspiration som vi sedan delar med oss här på Badrumsdrömmar.

Som t.ex. denna stora våning vi hittade på Skeppargatan i Stockholm. En otroligt lyxiga hemmaspa med dressingroom intill. Vilken badrumsdröm!

Här är allt inbyggt och rymden i taket blir lite extra av de ljusa interiörval. I detta badrum behöver du inte stressa in i duschen för att riskera att missa ditt favoritprogram – det kan du istället njuta av medans du njuter av ett varmt bad. En exklusiv detalj som inte är så vanligt i vanliga badrum och hem. Självklart har inte våningen bara ett badrum, utan hela tre och två toaletter till på det. Nästan så att man kan få lite beslutsångest vilket man ska använda när.

Duschen med nisch här ovan tillhör det största badrummet. Knappmosaiken, tvättskålarna och den runda formen på duschen bryter av mot det annars så raka detaljerna i badrummet och mjukar upp intrycket. Naturstenen på golven ger ytterligare kontrast.

På den högra bilden har ni det andra badrummet som har samma golv, men med vita 20×20 plattor som känns väldigt stilrent i kombination med de andra valen. Spegeln som går från golvet och nästan hela vägen upp, gör att rummet känns mycket större samtidigt som det reflekterar ljuset snyggt.

Genom att placera kommod eller tvättställ på bänkskiva på samma vägg som spegeln, skapar det en svävande känsla. Även här har de placerat en tv. Spotlightslådorna i taket ger studiokänslan – liknande finns hos Nordlux i serien Galilei som passa för badrum.

Det tredje badrummet, här ovan, har man gått upp lite plattstorlek men behållit den kvadratiska formen. Det är ett bra knep om du vill skapa enhetliga badrum samtidigt som du kan anpassa storleken efter det som passa de olika rummen.

Egentligen är allt perfekt – sånär som golvet i detta badrum. Tonen och storleken krockar med väggarna kan vi tycka. Den gulaktiga färgen (fult kallat “lite kissgult”) gör att helheten rubbas lite. Likaså är golvplattornas format lite för nära väggarnas men ändå inte samma. Vi hade hellre sett att man brytit helt eller använt samma. Självklart är det en smaksak, men det brukar inte bli det bästa resultatet att göra som här. Fast å andra sidan kanske man kan leva med dessa detaljer när man har två andra badrum att använda sig av när irritationen stör trivseln…

Om du är sugen på att se resten av våningen, eller kanske till och med lägga ett bud, så kika här.

Bilder från Residense Fastighetsmäkleri.

Exit mobile version