Hur du döljer tvättpelare snyggt!

Många har vi fina badrum som måste också rymma de mindre snygga tvättmaskinerna. Hur du än vrider och vänder så är det svårt att få de vita, allt för ofta, plastiga och trista maskinerna att smälta in snyggt. Känner du igen problemet?

Psst! Alla tvättmaskinstillverkare – vi vill ha maskiner snygga nog att visa upp!

Därför tycker vi om denna nya trend som börjar dyka upp allt oftare i nybyggda lägenheter – nämligen att redan från start avsätta plats där tvättpelare är integrerad och dold bakom snygg förvaring. Äntligen!

Vi gillar detta enkla och snygga badrum som känns harmoniskt tycker vi med sin gråa mosaik. I detta badrum är egentligen alla inredningsval gjorda för att tvättstället med benställningen i valnöt ska få första plats. En detalj som också tar ögonen bort från det stora högskåpet som står närmast dörren och gömmer både tvättmaskinen och torktumlaren.

För som vi sagt, och fortsätter säga, är att inslag av trä kan mjuka upp vilket grått badrum som helst!

Så hur gör du för att få till tvättpelare såhär snyggt? Det är rätt enkelt – knepet är att hitta ett högskåp i rätt mått på bredden som du modifierar lite. Eller varför inte platsbygga utifrån ditt badrumsförutsättningar så blir det perfekt från början. Dessutom behöver inte det bli dyrare.

Att tänka på när du bygger in tvättpelare i badrummet:

Om du väljer att gömma tvättpelare i köpt högskåp så tänk på detta;

Nedan ser du resten av hemmet som går i lugn ton och luftig känsla med lite vågade accenter här och där. Precis så som du kan tänka när du inreder ditt badrum – fokus på det stora, lura bort ögat från det “fula” och piffa till med det lilla.

Foto från Alexander White.

SaveSave

SaveSaveSaveSave

SaveSaveSaveSaveSaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSaveSaveSaveSaveSave

SaveSave

SaveSaveSaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSaveSaveSave

SaveSave

SaveSave

Exit mobile version