Duschring som pricken över duschen

Duschdraperier och stänger är inte direkt något som vi brukar hurrar högt för som inredning  i badrummet. Ofta är de rätt fula och hängs fel så de drar ner intrycket istället. Den runda duschstången däremot är faktiskt väldigt vacker som detalj själv!

Om du dessutom väljer en lite mer påkostad variant av duschdraperi, så blir det en betydligt snyggare och lyxigare känsla. Eller varför inte försöka dig på att sy ett eget? Du kan välja att sätta ett vanligt duschdraperiet mot duschen och ett finare material på utsida som som syns. På så sätt behöver du inte vara så orolig att den ska bli blöt och möglig!

Runda duschstänger, sk. duschring, är ofta det val man väljer när man inreder med lantlig stil, men denna bild visar att den lika väl funkar i ett modernt badrum. I detta badrum är det matchat med 20×40 kakelplattor och ett mörk trägolv. Något du nod vet vid det här laget att vi inte rekommenderar  i vårt avlånga land. Välj då istället betydligt med praktiskt och godkända alternativet – klinkers som har en yta av träimitation.

Bild från Modern Hepburn.

 

Exit mobile version