Romantiska badrum med retroflört

Fotografen Marili Forastieri, född i Puerto Rico men bor sedan 20år i New York. Marili plåtar mode, livsstil och inredning med samma skarpa känsla för mjukt ljus och vacker stämning. Hennes fotografier av romantiska badrum har fångat vårt öga mer än en gång. Något vi gärna vill dela med oss av här.

Här är några utvalda romantiska badrum vi tycker lite extra om!

I dessa två badrum visar en stil som allt mer blir populär när man pratar om romantiska badrum. Vi ser allt mer tvättställ på benställning med synliga vattenlås och en mer ruffig romantisk stil i badrum. Badrummet ovan har lite hotellkänsla över sig med dubbeltvättstället och inramningen av de vackra lantliga skåpen på vardera sida. Påminner lite om dessa badrum.

En annan detalj är att nu ska inte rören längre döljas utan snarare betonas som mjuka former. Likaså gäller det porslinet som går allt mer från kantigt till rundare former. Vi är lite bort från det strikta industriella utan vill även plocka in det mjuka.

Självklart påverkar din egna stil mycket, men om du vill köra på en lite tuffare romantisk retrostil så är denna interiören helt perfekt!

Foto av Marili Forastieri via Desire to Inspire.

Exit mobile version