Enkelt DIY-klapptips för badkaret

För dig som inte några miljoner över men ändå älskar att drömma dig bort, vill vi visa dig dessa badrum från Biografen 28. Det är ett lyxigt boende som projekteras av Oscar Properties – det är även de som suktat oss med flera andra snygga industriella byggnader när de renoverat upp de till toppskick och stylat till perfektion. Så här beskriver de badrummen:

Badrummen är cremevita med mässings- och trädetaljer som gör dem varma och personliga.

Att badrummen är väldigt enkla är inget vi kan säga emot, men det är de små detaljerna som gör det hela. Har vi sagt det förut?!

Här föll vi för den snygga lilla vägghyllan i trä med förvaring för alla små fina ting och avställningsytan på badkaret som är världens enklaste DIY-sak. Helt vanlig planka som bara läggs på plats. Om du vill ha den slät och fin så måste du behandla den mot väta eller låt den vara som den är och låt tiden få ge den sin färg. Lägg till små gummipluppar på baksidan så står den stabilare på karet och halkar inte lika lätt av.

Helt perfekt att ställa ljusen på och nått att förtära under ett varmt och stilla bad så här innan julruschen. Eller varför inte slå in den och överraska långbadaren med en julklapp? Bra knep för dig som ännu inte hittat något och börjar få smått panik…

Vad säger du, blir du sugen på att flytta in i Biografen?

Bild från Oscar Properties.

Exit mobile version