Det vackra i putsade väggar för badrummet

Badrumsinspiration - badrum inspiration betong tadelakt minimalistiskt industriellt foto sofi sykfont styling pella hedeby badrumsdrommar feature

badrum inspiration betong tadelakt minimalistiskt industriellt foto sofi sykfont styling pella hedeby badrumsdrommar feature

Det vackra i det enkla – något som stämmer så bra tycker vi! Speciellt nu på sommaren när vi tenderar att släppa på kraven och allt oftare tillåter oss att njuta av nuet. Visst är det en romantisk tanke, men vi gillar att tänka på det när vi inreder badrum.

Att inreda badrum, oavsett stil, som är enkla att leva i och att de kan åldras värdigt. Just därför älskar vi detta badrum inrett av Pella Hedeby (se andra badrum vi visat stylade av henne här) med sina putsade väggar och lugna känsla, för det är lika ruffigt vackert idag som om 10år. Det är en badrumsdröm för oss!

Detta badrum har putsade väggar i betongputs och ger därför en rätt mjuk och ombonad känsla trots sin relativt kala look. Detaljerna i trä och mjuk textil bidrar med värme ytterligare.

Så med det sagt är vårt tips att satsa på öppen förvaring för denna badrumsstil. Där kan alla material mötas och du kan skapa din egna stilleben i vardagen. Som ytterligare detalj kan du med fördel byta ut alla plastflaskor till snygga glasflaskor för en mer enhetlig look – kika t.ex. in hos Organic Makers för snygga varianter som inte kostar skjortan.

Vi tjatar ju ofta om vattenlås – så därför är det skönt att se ett i krom när det nu är så synligt som här. De små detaljerna som är värda att tänka på!

Foto Sofi Sykfont och styling av Pella Hedeby.

SaveSave

Exit mobile version