Koppar som detalj i badrum

Badrumsinspiration - Industriellt badrum med slitna väggar, synliga kopparrör och badrumsmöbel av snickarbänk.

Här är ett coolt och ruffigt badrum i Amsterdam ritat av Brick Studio som verkligen kör på den industriella stilen. Rå och slitna väggar till mixade material och synliga byggdetaljer. Inte helt lätt att ovandla till svenska våtrumsregler med de slitna väggarna, men det hindrar inte oss att inspireras av de övriga detaljerna. Påminner oss också om detta badrum vi visat förut fast här i mer familjär tappning kanske?

Här ser du också ett snyggt exempel på hur du kan plocka in den senaste metalltrenden koppar i badrum som detalj!

Koppar är supersnyggt just till den industriella stilen för den får en råare yta än mässing samtidigt som den traditionellt alltid funnits i badrum i.o.m. rören. Vill du gå steget längre så låt rören vara synliga och behåll den kopparyta som de är i standard – eller som här, låt kopparrören dölja de synliga sladdarna till belysningen.

I takt med att vi plockar in allt mer varma metaller i badrum, så vill vi också byta ut andra metalldetaljer i badrummet till samma stil. Här är det svarta blandare, men vi hade nog hellre sett kopparvarianter som hade lyft värmen lite extra i detta badrum.

För mer inspiration så spana in resten av hemmet här.

P.S. Alla som någon gång inrett ett badrum vet att snygg badrumsbelysning kan vara svårt att hitta. Vi kommer inom kort tipsa om snygga lampor i koppar för badrum, så håll utkik!

Foto av Louise de Miranda för Bricks Studio via Houzz.

SaveSave

Exit mobile version