Toalett med attityd i metall och betong

skona hem rostfritt 620x380

skona hem rostfritt 620x380

Tonåringar kan vara riktigt tidskrävande när det gäller tiden i badrummet/toaletten. Något vi nog alla vet för vi varit där själva en gång… Sminka sig, fixa håret och kläderna har aldrig varit så viktigt som då. Har du då dessutom en enkel liten toalett som mest är tråkig och bara står oanvänd för att man ofta tar det stora badrummet, kan det vara läge att tänka om!

Vi älskar den grå nyansen i denna toalett. Kall betongnyans ger attityd som är hur snygg som helt till det rostfria tvättstället. Den stora och kaxiga affisch är som pricken över i:et. Vilken tonåring skulle inte gilla att få ha ett likande krypin att få vara ifred i?

Så glöm inte bort den i all fokus på badrummets uppfräschning, utan lägg lite mer energi på inredningen på lilla toaletten också. Den är som gjord för en tonårings behov.

Stylingtips för att återskapa stilen enkelt!

Ett skåp för alla skönhetsprodukter är ett måste – välj något grunt för väggen så sväljer den allt från sminket till fönen. Detta i högblankt grått är från Ikea och heter Godmorgon. Skulle smälta in perfekt i denna lilla toalett.

 

Vill du gå steget längre skulle nyansen “Betong” från Alcros nya Ad.Grey vara supersnygg med deras nya metallicfärger som bl.a. finns i guld! Hårt och mjukt i fin balans.

Foto av Johan Carlson från Sköna hem.

 

 

.

Exit mobile version