Standardbadrum på snyggt vis

Badrumsinspiration - bolaget badrum svart vitt standard schackrutigt inspiration badrumsdrömmar

Bor du i hyresrätt och har som vi, funderat på varför många fastighetsägare envisas med att renovera hyreslägenheterna med val som man för det mesta avskyr? Är det för att det en gång i tiden var hyfsat fint med kakelbårder, som sträcker sig runt hela badrummet i en matchade ton till golvet? Eller vad är ursäkten?

Hur det nu än har varit, eller vilken anledningen än är, så vill vi ge en liten hint till dig som känner dig träffad och just sitter med det ansvaret!

Här kommer inspiration på hur det väldigt enkelt kan se ut, utan att det överhuvudtaget behöver bli mer kostnader, men däremot förmodligen mycket nöjdare hyresgäster.

Du som följer oss här på bloggen vet att vi gillar plattor satta i halvförband på 15×15 plattor som för en skicklig plattsättare inte är något direkt extra för att sätta plattorna så. Det blir så mycket roligare och ger helt annat intryck än det vanliga standardbadrum.

Här ser du också en smal enkelt svart kakellist istället för kakelbården vi tidigare pratade om.

Och sist men inte minst, ett schackrutigt golv, som passar faktiskt de flesta i smaken. Tycker du inte om det så välj en neutral färg som man vet håller i längden och inte begränsar hyresgästerna med handdukar och div. inredningsdetaljer. För det är ju faktiskt är det enda som man vill lägga pengar på när man inte äger lägenheten själv.

Här ser du även det klassiska spegelskåpet, som också kallas Dahlénskåpet, är egentligen riktig funkiskvarleva som fortfarande finns i många hyreslägenheter.

Oj oj vad vi låter negativa, men det känns som det är på tiden att vi får ändrat utseende på “standardbadrummen” i framtiden. Håller du inte med oss?

Bolaget Fastighetsförmedling och Byggfabriken.

Exit mobile version