Lyxbadrum på savannen i Tanzania

Badrumsinspiration - badrum inspiration lyxhotel Singita Faru Faru afrika savann recreation badrumsdrommar feature

badrum inspiration lyxhotel Singita Faru Faru afrika savann recreation badrumsdrommar feature

Vad är ditt drömresmål? Vi tror att vi i alla fall har hittat drömbadrummet på ett av våra. Singita Faru Faru Lodge är ett lyxigt safarihotell i Grumeti, norra Tanzania, som är del av Serengeti Mara ecosystem. Hotellet är byggt i sluttning med djuren på savannen som utsikt från rummen.

Här kan man tydligen förvänta sig det oväntade och var är bäst om inte i ett lyxbadrum med badkar på första parkett?

Detta är en perfekt stil att återskapa om du kanske har ett spa i källarplan eller bara ett lite större badrum som du vill ge lite mer ombonad känsla.

Ställ in en skärm av bast som kan funka både som avskärmare och något att slänga handduken över innan du går in i duschen intill. Lägg handdukarna i vacker korg på golvet och ställ ytterligare en korg för smutstvätten i samma stil. Byt ut duschdraperiet till ett i bastfärg eller annan struktur än den vanliga släta nylonen. Finns flera olika tyger som funkar fint till duschdraperi att köpa som metervara i tygbutiken.

Skulle du mot förmodan tröttna på att bada på rummet i badkaret, finns det även rum som nedan med utomhusbad. Perfekt att återskapa hemma i trädgården kanske? Plocka in naturmaterialen du har naturligt på gården så kan vilken trädgård som helst få dig att drömma dig bort till varma breddgrader!

Om du inte har en trädgård till ditt förfogande så kan du istället plocka in växter till badrummet. Varför inte ställa in krukor med gröna växter som tål badrummets fuktiga miljö och lägg ut en matta av trä på golvet. Om du har större badrum så kan du plocka in en pall i slitet trä som mjukar upp ytterligare eller varför inte en stubbe som här ovan?

Så även fast badrummen ovan är lyxbadrum på andra sidan jorden så är inspirationen lätt att omvandla till just ditt badrum!

Foton från Singita.

SaveSave

Exit mobile version