Dekorkakel på nytt sätt av Rory Dobner

Badrumsinspiration - Dekorkakel i badrum av Rory

rory-dobner-tiles_wall

Den brittiske illustratören Rory Dobner snubblade vi över för någon månad sen när vi såg hans vackra dekorkakel. Han är välkänd i Storbritannien för sin illustrationer i olika sammanhang. Först när vi luskade vidare insåg vi att det är även han som står för de snygga doftljusen i keramikburk vi trånat efter i höstas!

Dekorkakel är i storleken 148x148mm och går fint att kombinera med standardkaklet av de flesta leverantörer. Standard “15×15” som man pratar om har måttet 147×147 (utifrån projektplattor med 3mm fog = 150mm) och den millimetern som skiljer går att dölja med fogavståndet utan större problem.

Så varför inte köpa lite dekorkakel nästa gång du besöker London? Det vore kul att få se lite badrum med snygga dekorer på väggarna. Tänk att även plocka in mässingdetaljer som lyfter allt ytterligare ett snäpp. Vi gillar’t!

Dekorkakel finns att köpa på Liberty i London. Du hittar alla bokstäver här. Doftljusen finns också i flera olika motiv och säljs bl.a. på Dusty Deco i Stockholm.

Tips! Kika här för att se hur Rory själv bor – det märks att hemmet tillhör en estet. Mer av det kan du även se i klippet nedan också.

Foto från Rory Dobner.

Exit mobile version