En badrumssaga i grått av Lotta Agaton

Dessa bilder är från något år sen, men vad gör det när de är tidlöst grå och j*kligt snygga?! En sann badrumssaga plåtad av Philip Karlberg och stylat av Lotta Agaton. Det var ett tag sen vi hittade dessa men varit lite gömda i vår inspirationshög av vackra saker. Nu är det dags att insupa inspirationen!

badrum_inspiration_slitet-trä_dusch_badrumsdrömmar_philip-karlberg_lotta-agaton

Visst är det drömskt vackert med grått och att bara få njuta av vackra bilder utan att tänka på funktion, tätningskrav och funktionella lösningar för ett tag? Men misströsta inte – för även dessa detaljer går att plocka in till ett ”riktigt” badrum och njuta av den lyxiga känslan av materialen.

Knepet är att plocka in detaljerna som lyfter fram en sekelskifteskänsla. T.ex. göra stilleben som här på en vacker och bänkskiva av slitet trä, eller varför inte lägga fiskbensmönster av träklinkers i spa:t istället för det vanliga klinkersgolvet i skiffer? Möjligheterna är oändliga när du väl släpper taget och drömmer dig bort!

badrum_inspiration_slitet-trä_badkar_badrumsdrömmar_philip-karlberg_lotta-agaton

badrum_inspiration_slitet-trä_stilleben_badrumsdrömmar_philip-karlberg_lotta-agaton

badrum_inspiration_slitet-trä_kommod_badrumsdrömmar_philip-karlberg_lotta-agaton

badrum_inspiration_slitet-trä-betong_stilleben_badrumsdrömmar_philip-karlberg_lotta-agaton

badrum_inspiration_slitet-trä_tvättställ_badrumsdrömmar_philip-karlberg_lotta-agaton

badrum_inspiration_slitet-trä_porslin_stilleben_badrumsdrömmar_philip-karlberg_lotta-agaton

Foto av Philip Karlberg och Lotta Agaton via Deco punto suspensivo.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*
*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.