Vad är Badrumsdrömmar?
Badrumsdrömmar är bloggen för dig som älskar badrum. Här delar jag som badrumsinredare med mig av vacker badrumsinspiration blandat med mina bästa tips & råd för hur du skapar just din badrumsdröm. Välkommen!

Badrumsdrömmar är bloggen för dig som älskar badrum. Här delar jag med mig av inspirerande och vackra bilder med fokus på badrum. Jag vill som badrumsinredare inspirera, guida och ge dig mina bästa tips och råd om hur du skapar ett badrum att älska!

Badrumsdrömmar grundades i november 2012 som en inspirationsblogg med fokus på badrum av mig, Noemi Ivanova, och med mig fick jag min vän och kollega Therese Eldh. Tillsammans hade vi fleråriga erfarenhet av badrum och allt vad det innebär med badrumsinredning, planering, kakel & klinker och inte minst oron som kommer när man ska åta sig ett större projekt såsom badrum är.

Tillsammans hade vi ambitionen att Badrumsdrömmar skulle förena inredning med badrum på nytt sätt. Bägge älskade älskade inredning, men saknade på den tiden en inspirerande och kreativ plattform för badrum. Sagt och gjort!

Sedan starten har mycket hänt och Badrumsdrömmar har gått från hobbyverksamhet på kvällarna som två vänner drev till att bli Sveriges största oberoende inspirationsblogg med fokus på badrum!

.

Från hobby till självklar badrumsplattform

Idag driver jag Badrumsdrömmar på egen hand vid sidan om mitt jobb som badrumsinredare (med uppdrag alltifrån privata badrum till konsultation vid större projekt såsom hotell och andra offentliga platser), men ambitionen vi satte från början är med i högsta grad i varje badrum jag skriver om här på bloggen.

Snart har Badrumsdrömmar visat över 500st badrum och den röda tråden att blanda vacker badrumsinspiration med konkreta tips & råd genomsyrar alla. Jag vill helt enkelt att Badrumsdrömmar ska ge det jag själv hade velat läsa och haft nytta av att veta när jag stod i början av min första badrumsrenovering.

Min drivkraft är din inspiration och jag tycker det ska vara kul att renovera badrum, vilket det är det när du landat lite i beslutet, tagit en till kopp te och börjat sakta påbörjat din inspirationsresa mot din badrumsdröm.

Det är precis detta Badrumsdrömmar ska vara – ett vackert magazine du som läsare aldrig vill sluta bläddra i, oavsett om du vill dagdrömma eller redan är på väg att totalrenovera ditt badrum!

Vad är just du nyfiken på?

Har du frågor eller funderingar – kommentera gärna direkt på badrumsinläggen med dina frågor eller funderingar. Dessvärre har jag inte möjlighet att besvara enskilda frågor per mail, utan besvarar de helst under respektive inlägg. På så sätt kan flera läsare få svar samtidigt också.

Behöver du hjälp av badrumsinredare?

Då ska du kika här och läsa hur jag kan hjälpa dig att förverkliga just din badrumsdröm. Stort, litet, fantastiskt och oändligt kul – badrum är underbara rum.

Hoppas vi hörs!

// Noemi Ivanova, badrumsinredare och grundare av Badrumsdrömmar.

.
.

Foto överst från snyggt badrum av Denis Krasikov, Cartelle Design, för Salini Slr.