Badrumsdrömmar är bloggen för dig som älskar badrum. Här delar vi med oss av inspirerande och vackra bilder med fokus på badrum. Vi vill inspirera, guida och ge dig våra bästa tips och råd om hur du skapar ett badrum att älska!

Badrumsdrömmar är en oberoende blogg som startades i november 2012 för att vi ville dela med oss av vår fleråriga erfarenhet av badrum och allt vad det innebär med inredning, planering, kakel&klinker och inte minst oron som kommer när man ska åta sig ett större projekt.

Två nördiga hjärtan och en blogg

Vi som är bakom Badrumsdrömmar är två inredningsälskande personer vars hjärta klappar lite extra för badrum. Vår ambition är att Badrumsdrömmar ska vara som ett vackert magazine du aldrig vill sluta bläddra i, oavsett om du vill dagdrömma eller redan är på väg att totalrenovera ditt badrum. Här finns inspiration för allt från det stora badrummet till lilla gästtoaletten.

PORTRATT_Badrumsdrommar_colourVi blandar våra bästa tips & råd med knep hur du med enkla medel kan styla badrummet / toaletten / duschen du redan har, eller i vilken ände du ska börja för att se det vi ser – nämligen att badrummet är ett rum att älska. Du som läsare är nämligen precis nu är i början av något stort och underbart kul!

Vad är just du nyfiken på?

Vi skriver det vi själva velat läsa när vi stod i början av en renovering och det vi tror ni läsare har nytta av att veta på er väg mot lyckat badrum. Vår drivkraft är din inspiration och tillsammans vill vi få dig att känna glädjen i att skapa ett rum att älska. Ibland kan det räcka att byta ut handdukarna till ny färg och ibland vill man mer. Då har du kommit rätt!

Kommentera gärna på våra inlägg med frågor eller funderingar – då blir det extra kul för andra läsare att också ta del av det. Vi vill höra vad du som läsare är nyfiken på. Välj det som passar just dig idag i menyn ovan och njut. Det ska vara kul och det är det när du lugnat dig, tagit en till kopp te och börjat se möjligheterna.

Behöver du hjälp av badrumsinredare?

Då ska du kika här och läsa hur du kan få hjälp med att förverkliga just din badrumsdröm. Stort, litet, fantastiskt och oändligt kul – badrum är underbara rum. Hoppas vi hörs!

Välkommen in i vår värld!

// Noemi & Therese

Foto av Matilda Rahm.

avskiljare_700px

Läs våra mest lästa Tips & Råd:

1. Att tänka på innan du anlitar hantverkare
2. Kort om Husarbete / ROT
3. Hur & var du kan söka hantverkare
4. Hur mycket kostar ett badrum?