Vad är Badrumsdrömmar?
Badrumsdrömmar är bloggen för dig som älskar badrum. Här delar jag som badrumsinredare med mig av vacker badrumsinspiration blandat med mina bästa tips & råd för hur du skapar just din badrumsdröm. Välkommen!
Vill du komma i kontakt med Badrumsdrömmar på ett eller annat sätt? Badrumsdrömmar är en oberoende inspirationsblogg som skriver enbart om badrum utifrån olika teman och frågeställningar.
.

Jag är som badrumsinredare alltid nyfiken på intressanta möten, samarbeten och nyheter inom badrumsvärlden. Badrumsdrömmar visar snygga och inspirerande badrum utifrån olika teman och frågeställningar som jag tycker är aktuella och intressanta för läsarna. Här kan du läsa mer om Badrumsdrömmar och tanken bakom Sveriges största oberoende badrumsblogg.

Vill du komma i kontakt angående press, samarbeten eller nyheter för badrum? Kontakta då Badrumsdrömmar per mail här.

.

 

Gäller din fråga ett inlägg/badrum här på bloggen? Skriv din fråga som kommentar på inlägget för svar & andra läsare kan ta del av svaret också!

Har du allmänna frågor eller funderingar så kan du kontakta Badrumsdrömmar i formuläret nedan. Det är många mail som kommer in så ha överseende med att det kan dröja ibland!

Välkommen in i min värld av badrum!

// Noemi Ivanova, badrumsinredare och grundare av Badrumsdrömmar.

.
.

Foto överst är från “Badrum i kalksten och borstad stål” – klicka här för att se badrummet i sin helhet.

Bilden till vänster visar ett av tre underbara badrum i en marockansk villa. Klicka på bilden för att se badrummet i sin helhet.

 

 

Fyll i kontaktformulär