Pärlemor i badrummet på Östermalm

Detta otroliga badrum hittade vi hos bloggen Wonderdeco. Det tillhör en familj på Östermalm i Stockholm, med tydligt intresse för både mode och inredning, och det märks tydligt i hemmet! Här verkar hela lägenheten vara planerad in i den minsta lilla detalj och den röda tråden har verkligen inte brustit någonstans. Notera även att här är det både mässing, krom, vitt och marmor i salig röra som inte stör utan bara ger en charm blandat på rätt sätt. Det behöver inte vara nitiskt perfekt för att bli snyggt!

6ae1af8ddbea-3968-5ec6 (1)

Det går inte att undvika den snygga benställningen i mässing med marmorskivan på som bär upp tvättskålen. Perfekt för upphängning av handdukar samtidigt som den ger ett väldigt luftigt intryck. Snyggt till pärlemor i badrum!

Har du turen att få tag i ett gammalt vitrin- eller läkarskåp i plåt, så är det perfekt att placera i badrummet för förvaring av småsaker. Det du inte vill se kan du istället gömma undan i fina lådor eller korgar. Förmodligen har inte en endaste kotte missat vitrinskåpet Fabrikör från IKEA väl? Ett snyggt alternativ för dig som letar efter ett liknande skåp till badrummet.

91a58f654bbe-aa06-ad9e

ce13d25c170f-3274-9489

Vi har tidigare bloggat om ett badrum med liknande pärlemorskimrande plattor i svart som vi blev kära i för dess levande struktur!

Ett bra alternativ för dig som söker ett kakel som ger den där levande känslan, men som även känns nytt och fräscht. Vi är inte säkra på exakt var dessa kommer ifrån, men Fired&Earth har liknande vet vi.

Bilder från Wonderdeco där du även hittar resten av hemmet!

Total
2
Shares

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*
*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.