Vosgesparis favoritbadrum i grått

Vi på Badrumsdrömmar gör som du också förmodligen gör. Följer en del bloggar för att samla inspiration, idéer och kanske för att få hjälp med de små detaljerna, som ibland blir pricken över i:et i badrummet.

Detta stilrena badrum hittade vi från interiördesign-bloggen Vosgesparis som har fokus på skandinavisk design i minimalistiska färger och detaljer.  Om du kollar in bilderna nedan så kanske du förstår att detta är ett favoritbadrum för henne!

badrum-inspiration_grått-betong-marmor_vosgesparis-boligliv_1

badrum-inspiration_grått-betong-marmor_vosgesparis-boligliv_2

badrum-inspiration_grått-betong-marmor_vosgesparis-boligliv_3

Undrar du om betong är här för att stanna? För oss på Badrumsdrömmar verkar det som vi aldrig tröttnar på detta material. Känns lite som det klassiska – lite som nya porslinet.

badrum_vosgesparis_boligliv_inspiration_pärlemor-plattor_inbyggd-dusch

Vi behöver inte alltid se bilder från ett badrum för att få inspiration. Vi försöker få badrummen lättare att inreda genom att inte se några gränser mellan de olika rummen i hemmet. Självklart får man tänka efter vad man väljer, om man vill att möblerna ska hålla i ett antal år utan fuktskador i badrummet. Men det funkar lika bra att ställa in andra möbler som inte är tillverkade för just denna miljö, bara du är beredd på att det kan ta skada efter några år. För det mesta klarar det sig bättre än vad man tror, så våga inreda mer med lite loppisfynd, detaljer eller saker som inte gav det stora hålet i plånboken.

Foto av Birgitta W. Drejer/Sisters Agency för Boligliv via Vosgesparis.

Total
442
Shares

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*
*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.