Modernt vitt för stora familjen

Detta stora badrum i Nederländerna får oss att vilja göra om våra badrum helt i vitt! Att badrummet och sovrummet är delar den öppna planlösningen är rätt unikt här i Sverige. Men att se och njuta av vackra bilder som får in lite ljusterapi just nu känns inspirerande.

w_renemesman_nl_ihop2

Enkelhet med vitt från golv till tak är aldrig fel. Badkar och tvättställ byggda som moduler gör att det så modernt som det bara kan bli samtidigt som det skapar naturliga ”stationer” där flera kan vara utan att krocka på morgonen. Ett tips till dig som har en familj med samma tider och ofta tvingas samsas framför en för liten spegel med tonåringen i familjen – sätt en stor även på annan plats än ovanför tvättstället. Lägg ner lite tid på att studera hur ni rör er och kanske då blir lättare att skapa ”stationer” även i ditt kommande badrum?

w_renemesman_nl_ihop

Här är badkaret är så snyggt gjort så vi nästan glömmer bort att andas! Nytänkande att bygg ihop badkaret med huvudgavel till sängen. Ja, varför inte? Man kanske inte behöver skvätta så mycket att man väcker den som sover nedanför.

Hoppas ni har en trevlig dag!

Foto av och från Rene Mesman.

1 Comment

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *