En tillbakablick till gästtoaletten

Minns du denna lilla gästtoalett i kolmårdsmarmor vi visade för några år sen? För ett tag sen dök den upp på nytt i vårt flöde och denna gång fick vi även spana in badrummet.

Vi är så glada att vår önskan att fler badrum syns, nu börjar ge resultat. När vi startade Badrumsdrömmar så var det nästan omöjligt att hitta bilder på badrum i mäklarannonserna, inredningsreportagen, eller för den delen överhuvudtaget på svenska badrum. Nu däremot finns det nästan alltid åtminstone en badrumsbild att hitta –  något vi verkligen är glada att se då det ger oss möjlighet att följa upp tidigare badrumsinspiration på nytt sätt!

Detta badrum, och gästtoalett, finns i en klassisk våning på Östermalm i Stockholm och då är det tydligt att våningens pampiga stil även plockats in i badrummet men här i en modern variant.

Mixen av kolmårdsmarmor och carraramarmor har vi ju visat tidigare i detta industriella badrum  och här i form av schackrutig hall.

Dessa två marmorsorterna är en bra materialmix för dig som vill jobba med den gröna och dominanta kolmårdsmarmor men samtidigt tona ner den något. Plus att denna marmorkombination är klassisk och håller över tid på utmärkt sätt!

Så vad har förändrats? Jo spegeln på gästtoaletten är nu större och vi har en betydligt snyggare bild att se helheten i. Som t.ex. att det på motsatt vägg finns en till hyllnisch för förvaringen.

Att just ta tillvara på skrymslen och vrån för att göra hyllnischer, är ett bra knep att ta till i gamla våningar där det ju ofta saknas naturlig förvaring i badrum. Ju fler desto bättre – variera mellan dolda varianter och öppna beroende på vilken typ av förvaring du behöver!

Nedan kan du se resten av hemmet. Mer bilder hittar du här.

Foto av Henrik Nero via Residence Magazine.

SaveSave

SaveSaveSaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSaveSaveSaveSaveSave

SaveSave

Total
47
Shares

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*
*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.