Hemma hos en Instagramfavorit!

När vi såg att en av våra absoluta Instagramfavoriter – @annacate skulle flytta och att hennes underbara hem i Göteborg låg ute var vi tvungna att spana in badrummet. Om du inte redan följer henne så har du missat något, för hennes hem är otroligt charmigt och eklektiskt vackert på så många olika sätt.

Badrummet är inget undantag. Här är det detaljerna så som duschring m.m. som ger rummet charm!

badrum_inspiration_schackrutigt-romantiskt_annacate_photo-anders-bergstedt_badrumsdrommar_1

badrum_inspiration_schackrutigt-romantiskt_annacate_photo-anders-bergstedt_badrumsdrommar_2

Badrummet är relativt litet och inget som vanligtvis hade höjt några ögonbryn, men det som gör det mysigt är just att det är inrett som vilket ”rum” som helst. Här samsas vintage, loppig, vardag och charm på perfekt sätt. Inte minst duschdraperi som verkligen är romantiskt och tjusigt på duschring. Kanske något att ta efter?

Planlösningen är lite knepig men genom att välja ett badkar på tassar så kommer man undan att ställa det lite snett. I jakten på det perfekta missar vi ibland att det är just det icke-perfekta som gör hem till hem. Plus att komma ihåg att du kan göra mycket av badrum på liten budget, det gäller bara att vara mer kreativ.

badrum_inspiration_annacate_badrumsdrommar_planritning

Köket i detta underbara hem är nog det vi känner igen mest från både Instagram och Pinterest – det måste nog vara den mest spridda referensbild när folk letar grönt kakel. Finns nog på tusentals mooboard världen över. Men är det inspirerande och snyggt så är det!

Notera även det snygga marockanska klinkersplattorna i entrén med 3D-effekt i klassik viktoriansk stil. Detaljer, detaljer, detaljer och more is more är mottot om du vill ha denna känsla i ditt hem.

interior_inspiration_annacate_photo-anders-bergstedt_spegel-vintage_badrumsdrommar

interior_inspiration_annacate_photo-anders-bergstedt_marrockanskt-vintage_badrumsdrommar.jpg

Foto av Anders Bergstedt för Entrance Fastighetsmäkleri via Desire to Inspire.

Total
332
Shares

2 comments

    1. Hej Francesca, ja visst är det kul med volangerna! Vi tror att det kan ha kommit från H&M Home för länge sen men inte säkra på vad du kan hitta liknande idag.

      Annars är ett tips, om du kan sy något sånär, att köpa 2st av samma draperi som du sedan använder ena som ”volangmaterial” av. Det är rätt lätt att sy liknande själv + att du kan göra det av valfritt draperi.

      Lycka till!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*
*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.